Σαμοθράκη: Ακαριαίος ο θάνατος του ψαροντουφεκά που χτυπήθηκε από σκάφος
Πώς έγινε το δυστύχημα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Θρήνος επικρατεί στη Σαμοθράκη για τον θάνατο του 44χρονου ψαροντουφεκά ο οποίος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στη θαλάσσια περιοχή της Καμαριώτισσας.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που διενεργήθηκε σήμερα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, ενώ προκύπτει ότι ο άτυχος ψαροντουφεκάς δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι από προπέλα σκάφους.
Αναφορικά με το σκάφος που χτύπησε τον άτυχο άνδρα, πρόκειται για ταχύπλοο το οποίο εντοπίστηκε και οδηγήθηκε στο λιμάνι της Σαμοθράκης συνοδεία του Π.Λ.Σ. ενώ συνελήφθησαν οι δύο επιβαίνοντες ηλικίας 57 και 56 ετών με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια (παράβαση της παρ.1 του άρθρου 302 του Π.Κ.).
Προανάκριση διενεργείται από το Α΄Λιμενικό Τμήμα Σαμοθράκης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης.
Μπλόκα αγροτών: Τα επόμενα βήματα μετά τα μέτρα του Μητσοτάκη και η πρόταση για απόβαση τρακτέρ στην Αθήνα
Axios: Αποκάλυψη για μυστική συνάντηση του Γουίτκοφ με τον εξόριστο διάδοχο του Ιράν, Ρεζά Παχλαβί
Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Αγωνία για τη Λόρα - Το νέο βίντεο από Ζωγράφου και το μήνυμα του πατέρα της
Μια μυστηριώδης λάμψη από την άκρη του σύμπαντος: Η ανθρωπότητα έλαβε σήμα... πριν από 13 δισ. χρόνια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



