Aποτροπιασμός στη Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησε και σκότωσε αλεπού
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Στη σύλληψη 51χρονου, επειδή πυροβόλησε και σκότωσε αλεπού σε περιοχή του Δήμου Λαγκαδά, προχώρησαν αστυνομικοί. Παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην 2η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ενώ η κατηγορία σε βάρος του είναι σε κακουργηματικό βαθμό.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, είχε προηγηθεί καταγγελία στην αστυνομία από κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, άκουσαν τους πυροβολισμούς.
Όταν εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη η αλεπού, από καραμπίνα, ξεκίνησαν οι αστυνομικές αναζητήσεις, που οδήγησαν στη σύλληψη του άνδρα.
Ο συλληφθείς φέρεται να διατηρεί στην περιοχή κτήμα με πτηνά.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Το «όπλο» της ΕΕ αν οι εμπορικές διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ πέσουν στο κενό – Το εναλλακτικό σχέδιο και οι κίνδυνοι
Το ΠΑΣΟΚ αναζητεί διέξοδο στη σκιά της εσωστρέφειας
Ο ηρωικός - μυστηριώδης πλοίαρχος Φλαντανελάς και η τελευταία νίκη πριν από την Άλωση που, δυστυχώς, δεν είχε αντίκρισμα
Τα 5 tips για τις τελευταίες επαναλήψεις πριν από τις πανελλαδικές εξετάσεις - Επιστράτευσε την Ελληνίδα μάνα!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr