Ρέθυμνο: Νεκρός τουρίστας στο Φαράγγι των Μύλων - Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης
Από το μεσημέρι βρισκόταν σε εξέλιξη η επιχείρηση διάσωσης του άτυχου 67χρονου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 67χρονος τουρίστας που κατέρρευσε ενώ περνούσε το φαράγγι των Μύλων στο Ρέθυμνο. Η καρδιά του φαίνεται να τον πρόδωσε ενώ δεν αποκλείεται να συνετέλεσαν σε αυτό και οι υψηλές θερμοκρασίες που άγγιξαν σήμερα και τους 40 βαθμούς στην Κρήτη.
Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης
Από το μεσημέρι βρισκόταν σε εξέλιξη η επιχείρηση διάσωσης του άτυχου 67χρονου τουρίστα, στο φαράγγι των Μύλων στο Ρέθυμνο.
Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο άνδρας έχασε τις αισθήσεις του πιθανότατα από καρδιολογικό πρόβλημα και για την διάσωση του είχαν κινητοποιηθεί 13 πυροσβέστες με 4 οχήματα από τον Π.Σ. Ρεθύμνου και από την ΕΜΟΔΕ. Στο σημείο βρισκόταν και το ΕΚΑΒ.
Έκαναν ΚΑΡΠΑ στο σημείο, και οι διασώστες μετά με απινιδωτή αλλά δεν επανήλθε. Ήταν μαζί με τη γυναίκα του, και στάλθηκε στο σήμα πριν την έξοδο για Ξηρό χωριό.
Μεταφερθηκε στο ΓΝΡ χωρίς τις αισθήσεις του που επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του.
Ο Ζελένσκι «δείχνει» δημοψήφισμα για το εδαφικό της Ουκρανίας: «Ο λαός πρέπει να έχει λόγο»
«Μην σκίσετε κανένα καλσόν»: Ένταση μεταξύ Κωνσταντοπούλου-Συρεγγέλα στην Εξεταστική
Οι πρώτες δηλώσεις Πιερρακάκη: «Οι παλιοί διχασμοί μεταξύ βορρά-νότου ανατράπηκαν»
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Χατζηδάκη-Τσιάρα με αγρότες: Δεσμεύσεις αλλά και φόβος προστίμων από τις Βρυξέλλες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



