Ρέθυμνο: Νεκρός τουρίστας στο Φαράγγι των Μύλων - Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης
Από το μεσημέρι βρισκόταν σε εξέλιξη η επιχείρηση διάσωσης του άτυχου 67χρονου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 67χρονος τουρίστας που κατέρρευσε ενώ περνούσε το φαράγγι των Μύλων στο Ρέθυμνο. Η καρδιά του φαίνεται να τον πρόδωσε ενώ δεν αποκλείεται να συνετέλεσαν σε αυτό και οι υψηλές θερμοκρασίες που άγγιξαν σήμερα και τους 40 βαθμούς στην Κρήτη.
Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης
Από το μεσημέρι βρισκόταν σε εξέλιξη η επιχείρηση διάσωσης του άτυχου 67χρονου τουρίστα, στο φαράγγι των Μύλων στο Ρέθυμνο.
Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο άνδρας έχασε τις αισθήσεις του πιθανότατα από καρδιολογικό πρόβλημα και για την διάσωση του είχαν κινητοποιηθεί 13 πυροσβέστες με 4 οχήματα από τον Π.Σ. Ρεθύμνου και από την ΕΜΟΔΕ. Στο σημείο βρισκόταν και το ΕΚΑΒ.
Έκαναν ΚΑΡΠΑ στο σημείο, και οι διασώστες μετά με απινιδωτή αλλά δεν επανήλθε. Ήταν μαζί με τη γυναίκα του, και στάλθηκε στο σήμα πριν την έξοδο για Ξηρό χωριό.
Μεταφερθηκε στο ΓΝΡ χωρίς τις αισθήσεις του που επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του.
«Δακρύζαμε από την οσμή όταν περνούσαμε απ’ έξω» λένε εργαζόμενοι στη «Βιολάντα» - Νέα προθεσμία για τον ιδιοκτήτη
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ - Οι περιοχές σε «πορτοκαλί» συναγερμό
Πού είναι η Λούσι; Πώς πράκτορες έσωσαν 12χρονη από τον βιαστή της μέσα από το dark web με ένα... τούβλο στον τοίχο
Παναγιώτης Λιαρόπουλος στο ethnos.gr: «Υπάρχουν παραστάσεις που στην πραγματικότητα δεν υπάρχει λόγος να είναι sold out»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



