Ρέθυμνο: Νεκρός τουρίστας στο Φαράγγι των Μύλων - Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης
Από το μεσημέρι βρισκόταν σε εξέλιξη η επιχείρηση διάσωσης του άτυχου 67χρονου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 67χρονος τουρίστας που κατέρρευσε ενώ περνούσε το φαράγγι των Μύλων στο Ρέθυμνο. Η καρδιά του φαίνεται να τον πρόδωσε ενώ δεν αποκλείεται να συνετέλεσαν σε αυτό και οι υψηλές θερμοκρασίες που άγγιξαν σήμερα και τους 40 βαθμούς στην Κρήτη.
Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης
Από το μεσημέρι βρισκόταν σε εξέλιξη η επιχείρηση διάσωσης του άτυχου 67χρονου τουρίστα, στο φαράγγι των Μύλων στο Ρέθυμνο.
Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο άνδρας έχασε τις αισθήσεις του πιθανότατα από καρδιολογικό πρόβλημα και για την διάσωση του είχαν κινητοποιηθεί 13 πυροσβέστες με 4 οχήματα από τον Π.Σ. Ρεθύμνου και από την ΕΜΟΔΕ. Στο σημείο βρισκόταν και το ΕΚΑΒ.
Έκαναν ΚΑΡΠΑ στο σημείο, και οι διασώστες μετά με απινιδωτή αλλά δεν επανήλθε. Ήταν μαζί με τη γυναίκα του, και στάλθηκε στο σήμα πριν την έξοδο για Ξηρό χωριό.
Μεταφερθηκε στο ΓΝΡ χωρίς τις αισθήσεις του που επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του.
Θρήνος για τους νεκρούς ορειβάτες στα Βαρδούσια: «Πιθανόν έχασαν τον προσανατολισμό» - Πώς έγινε η τραγωδία
Google: Έχεις ξεμείνει κι εσύ με μία... ντροπιαστική διεύθυνση email; Επιτέλους το Gmail δίνει λύση
Έκαψαν κιβωτό του «Ψευδο-Νώε» μετά τη διάψευση της... προφητείας του για καταστροφή του κόσμου
«Φτάνει, φτάνει, φτάνει»: Το μήνυμα απολογισμού του Γιώργου Μαζωνάκη για τη χρονιά που πέρασε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



