Άγρια καταδίωξη στη Χαλκίδα: Βίντεο με πυροβολισμούς δίπλα από παιδική χαρά
Η καταδίωξη συνεχίστηκε με τον άντρα να διαφεύγει🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Μία κινηματογραφική καταδίωξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην περιοχή Δέλτα της Χαλκίδας. Σύμφωνα με το Mega, αστυνομικοί της Ομάδας ΟΠΚΕ προσπάθησαν να σταματήσουν έναν άντρα για έλεγχο, αυτός αντιστάθηκε και ξεκίνησε καταδίωξη, με αποτέλεσμα τα οχήματά τους να συγκρουστούν.
Ταυτοποιήθηκε ο δράστης
Tην ώρα που οι αστυνομικοί τον πλησίαζαν πεζοί ο οδηγός σύμφωνα με πληροφορίες δεν δίστασε να βάλει ξανά μπρος το αυτοκίνητό του και να κατευθυνθεί εναντίον τους. Οι αστυνομικοί για να τον σταματήσουν αναγκάστηκαν να πυροβόλησαν στα λάστιχα του οχήματος.
Η καταδίωξη συνεχίστηκε με τον άντρα να διαφεύγει, ωστόσο έχει ταυτοποιηθεί και δεν αποκλείεται να έχει ήδη συλληφθεί. Τελικά ο 35χρονος έπεσε στα χέρια της αστυνομία λίγο αργότερα.
Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
«Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
«Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




