Aποτροπιασμός στην Αλεξανδρούπολη: Χτύπησε τη σύντροφό του και την περιέλουσε με χλωρίνη
Η γυναίκα, αφού κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη, με άνδρα να χτυπάει την σύντροφο του και την περιλούζει με χλωρίνη.
Πώς σημειώθηκε το περιστατικό
Ειδικότερα και σύμφωνα με το evros-news.gr, ο άντρας, με τη χρήση σωματικής βίας, οδήγησε τη σύντροφό του στην μπανιέρα του σπιτιού του και εκεί την περιέλουσε με χλωρίνη, με κίνδυνο η γυναίκα να υποστεί σοβαρά τραύματα.
Στη συνέχεια ο δράστης έφυγε από το σπίτι και η γυναίκα, αφού κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.
Από την αστυνομία ξεκίνησε η αναζήτηση του άντρα, ο οποίος εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα μαπό αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ. Συνελήφθη και οδηγήθηκε στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης όπου κρατείται.
Η εποχή του «housefishing»: Εξωραϊσμένες αγγελίες ακινήτων με ΑΙ δίνουν νέα διάσταση στη στεγαστική κρίση
Ερντογάν στο OPEN για το casus belli: «Να καθίσουμε στο τραπέζι να το επιλύσουμε»
Θρίλερ στο Άργος: Οι κρίσιμες βαλλιστικές και τα ερωτήματα για τον σοβαρό τραυματισμό του 20χρονου
Βίντεο ντοκουμέντα με τη συμμορία που ανατίναζε ΑΤΜ «εν δράσει» - Συνελήφθη ο φερόμενος αρχηγός
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



