ΕΦΕΤ: Ανακαλείται σοκολάτα γάλακτος με αμύγδαλα - Βρέθηκε αλλεργιογόνο συστατικό
Η ανακοίνωση του ΕΦΕΤ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ο ΕΦΕΤ ενημερώθηκε από την επιχείρηση SWEETS DISTRIBUTION ROSHEN ΜΟΝ.ΕΠΕ ότι, έχει προβεί σε ανάκληση σοκολάτας γάλακτος με ολόκληρα αμύγδαλα, μετά από έλεγχο.
Γιατί ανακαλείται η σοκολάτα
Ο λόγος είναι ότι μετά από ανάλυση βρέθηκε το αλλεργιογόνο συστατικό «αραχίδα/αράπικο φιστίκι» χωρίς αυτό να αναγράφεται στα συστατικά ή την προληπτική επισήμανση στην ελληνική γλώσσα.
Η ανάκληση αφορά το προϊόν «Σοκολάτα γάλακτος LACMI με ολόκληρα αμύγδαλα» / «Σοκολάτα LACMI whole almonds» σε συσκευασία των 90 γρ. με αριθμούς παρτίδας L2407233 και L1308232 με ημερομηνίες λήξης 24.07.2024 και 13.08.2024 αντίστοιχα.
Ο ΕΦΕΤ παρακολουθεί τη διαδικασία ανάκλησης, ενώ ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.
Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές, οι οποίοι είναι αλλεργικοί στις αραχίδες/αράπικο φιστίκι και έχουν προμηθευτεί τις συγκεκριμένες παρτίδες του ανωτέρω προϊόντος, να μην τις καταναλώσουν.
Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



