Δίκη Γιακουμάκη: Βίαιη προσαγωγή δυο μαρτύρων
Για δεύτερη ημέρα συνεχίζεται η δίκη με εξέταση και άλλων μαρτύρων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συνεχίζεται σήμερα η ακροαματική διαδικασία στη δίκη για την υπόθεση bullying σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη, η οποία ξεκίνησε προχθές στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων.
Σύμφωνα με το neakriti.gr η συνέχεια της εκδίκασης της πολύκροτης υπόθεσης αναμένεται με ενδιαφέρον, καθώς, μετά τις καταθέσεις των γονέων και της αδελφής του Ρεθυμνιώτη σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, σήμερα αναμένονται να καταθέσουν πρώην συμφοιτητές του Βαγγέλη.
Κατηγορούμενοι είναι 9 πρώην συμφοιτητές του Γιακουμάκη, οι οποίοι κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του άτυχου 20χρονου.
Υπενθυμίζεται ότι, από το σύνολο των 20 μαρτύρων του κατηγορητηρίου, προχθές απουσίαζαν - αδικαιολόγητα, σύμφωνα με την Έδρα - οι δύο.
Έτσι για τους συγκεκριμένους δύο μάρτυρες (πρόκειται για νεαρούς, πρώην συμφοιτητές του Γιακουμάκη), διατάχθηκε η βίαιη προσαγωγή τους στα δικαστήρια.
Master plan 25 δισ. δολαρίων για τη «Νέα Γάζα» από τις ΗΠΑ: Από τους φουτουριστικούς ουρανοξύστες μέχρι τις τουριστικές ζώνες
ΕΟΠΥΥ: Συνεχίζονται τα «κουρέματα» σε ιδιωτικές κλινικές, διαγνωστικές εξετάσεις και αναλώσιμα
Ανακοινώθηκαν οι διεκδικητές για τα φετινά Όσκαρ - 4 υποψηφιότητες για τη «Bugonia» του Γιώργου Λάνθιμου
Νεαρή με 13 εντάλματα σύλληψης αναζητείται στην Κύπρο ενώ ανεβάζει στα social media- «Δεν κρύβομαι»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



