Χαλκηδόνα: Ο «Άτλας» εντόπισε 32χρονη ναρκέμπορο με 1 κιλό ηρωίνη
Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στη σύλληψη μίας 32χρονης για μεταφορά και κατοχή ηρωίνης, προχώρησαν χθες το μεσημέρι στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών και σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε όχημα που οδηγούσε η 32χρονη, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου «Άτλας» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 1 κιλού και 15 γραμμαρίων.
Επίσης κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών ουσιών, καθώς και 3 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή της.
Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.
Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 43χρονο και την 38χρονη για το νεκρό βρέφος στην Κυψέλη
Η Γερμανία ταυτοποίησε δύο πρόσωπα για την επίθεση με drone στη Λειψία - Καρέ καρέ ο τρόπος δράσης τους
Αυτά είναι τα φάρμακα που παρουσιάζουν ελλείψεις - Όλη η νέα λίστα του ΕΟΦ
Ποιος θα γίνει ο νέος Τζέιμς Μποντ; Οι έξι ηθοποιοί που διεκδικούν έναν ρόλο δισεκατομμυρίων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



