Ευρωεκλογές: Παραγγελία του Αρείου Πάγου για διερεύνηση των καταγγελιών περί «νοθείας»
Κυριάκος Βελόπουλος και Γιώργος Κύρτσος έκαναν καταγγελίες για νοθεία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγουμ Γεωργία Αδειλίνη, απέστειλε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, παραγγελία σχετικά με τις καταγγελίες περί νοθείας κατά τις ευρωεκλογές, που έκαναν ο Κυριάκος Βελόπουλος και ο Γιώργος Κύρτσος.
Ειδικότερα, στην παραγγελία της η εισαγγελέας αναφέρει:
«Κατόπιν της από 13/6/2024 με αρ. πρωτ. Α.Π.69/13-6-2024 αναφοράς του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Θοδωρή Λιβανίου, με την οποία ζητά την διερεύνηση των καταγγελιών του Προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ κ. Κυριάκου Βελόπουλου και του πρώην Ευρωβουλευτή κ. Γεωργίου Κύρτσου περί "νοθείας" κατά την πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση, εν όψει δε του ότι είναι αυτονόητη η ανάγκη της ταχείας και σε βάθος διερεύνησης των ως άνω καταγγελιών, παρακαλούμε για τις δικές ενέργειες και για τη σχετική ενημέρωσή μας».
Μητσοτάκης για αγρότες: Δεν θα πληρώνουν ειδικό φόρο στο πετρέλαιο και τον ΦΠΑ - Τέλος η ανοχή στα μπλόκα
«Ψηφιακός θόρυβος» πίσω από το μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών, πώς προκλήθηκε - Όλο το πόρισμα
Ανελέητη καταστολή στο Ιράν: Φόβοι ότι οι νεκροί ξεπερνούν τους 12.000
Τα καλύτερα βίντεο που έχετε δει σήμερα: Δεκάδες άνθρωποι... σωριάζονται στους παγωμένους δρόμους του Άμστερνταμ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



