Χανιά: Τρεις τραυματίες από πυροβολισμούς σε μίνι μάρκετ
Τους πυροβόλησαν αναβάτες μοτοσικλέτας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Τρία άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά από πυροβολισμούς σε μίνι μάρκετ στα Χανιά και πιο συγκεκριμένα, στη συμβολή των οδών Εφέδρων Πολεμιστών και Μυλωνογιάννη, με αποτέλεσμα να διακομιστούν με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το parakritika.gr, όλα συνέβησαν περίπου στις 8 το βράδυ του Σαββάτου, όταν δύο αναβάτες μοτοσικλέτας, προσέγγισαν το μίνι μάρκετ και πυροβόλησαν με αεροβόλο εναντίον των τριών που βρίσκονταν στο σημείο.
Τι είπαν στους αστυνομικούς τα θύματα
Οι δύο τραυματίες είναι περίπου 35 ετών ενώ ο τρίτος κοντά στα 60, όλοι τους συριακής καταγωγής. Με βάση τις ίδιες πηγές, τα θύματα της επίθεσης ανέφεραν στους αστυνομικούς, ότι δέχθηκαν τους πυροβολισμούς από από μία μοτοσικλέτα. Μεταφέρθηκαν και οι τρεις στο νοσοκομείο, ενώ η αστυνομία ερευνά το περιστατικό.
Νέα νύχτα έντασης στη Γαλλία: 1.000 συλλήψεις, χημικά και αύρες κατά των διαδηλωτών
Σφίγγει ο κλοιός και για άλλους διαιτητές για το σκάνδαλο στο μπάσκετ - Ποιοι μπαίνουν στο «μικροσκόπιο»
Η νέα εμφάνιση από τους «ανθρώπους τυφλοπόντικες» της Νέας Υόρκης και η ομολογία μετά τη σύλληψή τους
Τι συνέβη τελικά με το νησί που σταμάτησε τον χρόνο; Η αλήθεια πίσω από την αμφιλεγόμενη εκστρατεία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




