Χανιά: Στον εισαγγελέα οι δύο συλληφθέντες για την αιματηρή επίθεση σε μίνι μάρκετ
Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Στην εισαγγελία οδηγήθηκαν στις 11:30 το πρωί της Δευτέρας οι δύο συλληφθέντες για την αιματηρή επίθεση σε μίνι μάρκετ στα Χανιά.
Πρόκειται για έναν 46χρονο από τη Ρωσία και έναν 30χρονο από την Αλβανία οι οποία κατηγορούνται πως επιτέθηκαν και πυροβόλησαν τρία άτομα στο κατάστημα, στη διασταύρωση των οδών Μυλωνογιάννη και Εφέδρων Πολεμιστών.
Πού τους εντόπισαν οι αστυνομικοί
Όπως αναφέρει το flashnews, οι δύο εντοπίστηκαν το βράδυ της Κυριακής 16/6 σε ημιτελή αγροτική κατοικία σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά όπου είχαν κρυφτεί. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων με τη συνδρομή του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, βρήκαν και την μοτοσικλέτα με την οποία είχαν διαφύγει και την κατάσχεσαν.
Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στις εισαγγελικές αρχές για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων.
Καβάλα: Γέννησε το 14ο παιδί της - Το συγκινητικό μήνυμα της μαιευτικής κλινικής
Οικογενειακή τραγωδία στη Χαλκιδική: Νεκροί γονείς και βρέφος σε τροχαίο με βυτιοφόρο
Πού και πότε θα γίνει η κηδεία της Μάρως Κοντού - Η συγκινητική τελευταία της επιθυμία
Πέθανε ο σύζυγος της Έλενας Κατραβά, Λορέντζο Καριέρε - Είχε γίνει γνωστός μέσα από το «Bar» του MEGA
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



