Πατήσια: 51χρονος μαχαίρωσε στο αμάξι της 63χρονη γυναίκα - Άνοιξε την πόρτα και της επιτέθηκε
Ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη από αστυνομικούς🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Τον τρόμο έζησε μια 63χρονη γυναίκα, η οποία δέχτηκε επίθεση από έναν 51χρονο σήμερα το πρωί στα Πατήσια και ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό της.
Ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη από αστυνομικούς, ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Το χρονικό
Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 11 το πρωί, στη συμβολή των οδών Τραλέων και Σιβόρων. Ο 51χρονος άνοιξε την πόρτα του αυτοκίνητου και τραυμάτισε με μαχαίρι την 63χρονο οδηγό του οχήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο δράστης ισχυρίζεται ότι η γυναίκα είναι συγγενικό πρόσωπό του και είχαν διαφορές, ενώ η 63χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι δεν γνωρίζει τον συγκεκριμένο άνδρα.
Γιατί η Ρωσία αναμένεται να απορρίψει το ειρηνευτικό σχέδιο για το Ουκρανικό - Τα 2 σημεία που δεν υποχωρεί ο Πούτιν
Το πιο δυνατό μήνυμα ανθρωπιάς: Χάρισαν ζωή ανήμερα των Χριστουγέννων - Το συγκινητικό «ευχαριστώ» των γιατρών
Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του Άρη Μουγκοπέτρου - Αναλαμβάνει την υπεράσπιση της συζύγου του
Ένας εφευρέτης που έπεσε με αλεξίπτωτο στην αγκαλιά της Ιστορίας πριν από 242 χρόνια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




