Κυψέλη: Συμπλοκή δύο ανηλίκων με άνδρα που προσπαθούσε να κλέψει μια μηχανή
Στο νοσοκομείο ένας ανήλικος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν τα ξημερώματα της δύο ανήλικοι φίλοι μετά από συμπλοκή που είχαν με άγνωστο άνδρα ο οποίος επιχείρησε να κλέψει τη μοτοσικλέτα του πατέρα ενός εκ των παιδιών, στην Κυψέλη.
Προσπάθησαν να αποτρέψουν τον δράστη
Συγκεκριμένα, ο 17χρονος γιος του ιδιοκτήτη της μηχανής αντιλήφθηκε τον ληστή και μαζί με έναν 16χρονο φίλο προσπάθησαν να τον αποτρέψουν.
Τότε, ο άνδρας επιτέθηκε στους δυο ανήλικους με αιχμηρό αντικείμενο και τραυμάτισε τον 17χρονο στον καρπό και στην παλάμη του αριστερού χεριού και τον 16χρονο φίλο του στην κοιλιακή χώρα.
Στο νοσοκομείο ο 17χρονος
Ο ένας έφηβος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παραμένει νοσηλευόμενος και ο δεύτερος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και παρέμεινε προληπτικά για τις απαραίτητες εξετάσεις.
Ο δράστης αναζητείται.
Επί ποδός οι νοσοκομειακοί γιατροί για τα σχέδια να μπουν ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες στο ΕΣΥ
Ενεργοποιήθηκε ο διαγωνισμός για τον τεχνικό σύμβουλο - Τα 62 εκατ. ευρώ και το στοίχημα του «επιτηρούμενου» ΟΣΕ
Η επικοινωνιακή συνάντηση Μητσοτάκη με «πρόθυμους», οι νέες «πόρτες» Γρατσία για λογαριασμό Καρυστιανού και ο Άδωνις ως «λαγός» του Plan B
Όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες - Τι θα κάνουν όσοι παραμένουν στα μπλόκα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




