Μύκονος: Αστυνομικός έκλεψε χρυσή αλυσίδα κρατούμενης
Η αστυνομικός, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Μέσα από την αξιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού από τις κάμερες ασφαλείας του Τμήματος Γενικής Αστυνόμευσης Τουρισμού Τροχαίας της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου διαπιστώθηκε ότι Υπαρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ. ήταν εκείνη που έκλεψε τη χρυσή αλυσίδα που είχε πάνω μία χρυσή λίρα Αγγλίας, αξίας περίπου 2.500 ευρώ, η οποία ανήκε σε κρατούμενη υπήκοο Συρίας.
Ειδικότερα η αστυνομικός, την 12:42 ώρα της 17-06-2024, όπως καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας φαίνεται να αφαιρεί μέσα από χώρο της υπηρεσίας την επίμαχη χρυσή αλυσίδα. Μάλιστα, δεν την είχε καταγράψει ως όφειλε στο Βιβλίο κρατουμένων και μεταγωγής αυτόν και παραδιδόμενων χρημάτων, τιμαλφών και λοιπών ειδών κρατουμένων.
Η αστυνομικός, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, στους οποίους προφορικά αποδέχτηκε την πράξη της και παρέδωσε το αφαιρεθέν αντικείμενο.
«Θύελλα» για το νομοσχέδιο ΥΠΕΝ: Οι fast track εργολαβίες για τη λειψυδρία, η εκτροπή του Αχελώου και το real estate σε 6.500 χωριά
Η αντεπίθεση Μητσοτάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, η «νάρκη» Καρυστιανού και οι μεταγραφές του ΠΑΣΟΚ
Τα Κέντρα Υγείας στην Αττική μετατρέπονται σε «κέντρα συνταγογράφησης» λόγω υποστελέχωσης: Οι 5 μονάδες που «βουλιάζουν»
Ο σχεδιασμός του Μαξίμου μέχρι τις κάλπες: Τι είπε ο Μητσοτάκης για τον χρόνο των εκλογών και το διακύβευμα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




