Φλώρινα: 4 συλλήψεις για παράνομο έρανο, χειροπέδες σε τρεις γυναίκες και έναν άντρα
Πώς έφτασαν στα χνάρια των συλληφθέντων οι Αρχές🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Τέσσερα άτομα, 3 γυναίκες και 1 άνδρας, συνελήφθησαν στην Φλώρινα από αστυνομικούς, για παράβαση της νομοθεσίας περί εράνων και λαχειοφόρων αγορών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, κατά περίπτωση.
Ύστερα από αστυνομικό έλεγχο εντοπίστηκαν οι 3 Ελληνίδες να ενεργούν παράνομα συγκαλυμμένο έρανο, με τη μορφή πώλησης εικόνων και εντύπων, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 18 εικόνες Αγίων, 71 έντυπα, 6 μπλοκ αποδείξεων, καθώς και το συνολικό χρηματικό ποσό των 439,95 ευρώ.
Επιπλέον, στην κατοχή της μίας συλληφθείσας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 ναρκωτικά δισκία.
Από την έρευνα, εντοπίσθηκε και συνελήφθη επίσης στην πόλη της Φλώρινας και άνδρας, επίσης Έλληνας, ο οποίος ήταν ο άμεσος συνεργός των προαναφερόμενων συλληφθέντων ατόμων που διεξήγαγαν έρανο, χωρίς την απαραίτητη από το νόμο άδεια.
Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.
Ο συμβιβασμός ανάμεσα στα μπλόκα και την κυβέρνηση, η φανερή αντιπάθεια του Άδωνι για τον Δένδια και το «ok» του Μαξίμου στις συναντήσεις του Τασούλα
Οι κινήσεις της κυβέρνησης στο «ραντεβού» με τους αγρότες στο Μαξίμου - Τι θα περιλαμβάνει το «μενού» της συζήτησης
Φρεγάτα «Κίμων»: Πόσο και σε ποιους τομείς ενισχύει την επιχειρησιακή και διπλωματική ισχύ της Ελλάδας
Η Γροιλανδία κρίνει το μέλλον του ΝΑΤΟ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




