Θεσσαλονίκη: Γατάκι βρέθηκε με κομμένα τα τρία πόδια του - «Έγινε από ανθρώπινο χέρι», λέει κτηνίατρος
«Οι κακώσεις δεν ήταν συνηθισμένες»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ένα φρικτό περιστατικό συνέβη στη Θεσσαλονίκη με θύμα ένα γατάκι, το οποίο μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο με κομμένα τα τρία από τα τέσσερα πόδια του. Όπως διαπιστώθηκε οι τομές είχαν γίνει με αιχμηρό αντικείμενο και από ανθρώπινο.
«Οι κακώσεις δεν ήταν συνηθισμένες»
Ειδικότερα, αν και ο κτηνίατρος Κυριάκος Αγαθαγγελίδης που το περιέθαλψε πίστεψε ότι οι τομές θα είχαν προκληθεί από κάποιο ατύχημα με αυτοκίνητο.
«Διαπίστωσα, όμως, ότι οι τομές είχαν γίνει με αιχμηρό αντικείμενο. Το σημείο της τομής ήταν ευθύ, τέτοιες τομές δεν μπορούμε να κάνουμε ούτε με νυστέρι» είπε στον ALPHA.
«Εκτιμώ ότι το γατί ήταν σε όρθια θέση όταν έγινε το περιστατικό. Οι κακώσεις δεν ήταν συνηθισμένες. Έστειλα τις φωτογραφίες σε καθηγητές στο πανεπιστήμιο της Καρδίτσας και μου είπαν ότι είναι από ανθρώπινο χέρι» πρόσθεσε ο κτηνίατρος. Σύμφωνα με όσα είπε «το σχέδιο είναι να του βάλουμε προσθετικά μέλη. Σε αυτή τη φάση προσπαθούμε να τον προστατεύσουμε από δευτερογενείς λοιμώξεις, τον υποβάλαμε χθες σε πολύωρο χειρουργείο, θα του κάνουμε και αξονική τομογραφία για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται τα οστά του».
Το αισιόδοξο μήνυμα υπάρξει αρκετοί που έχουν δηλώσει ότι θέλουν να τον υιοθετήσουν.
Σοκ στην Ομόνοια: Άστεγος νεκρός σε εστιατόριο - Οι υπεύθυνοι τον άφησαν στο πεζοδρόμιο και καθάρισαν με χλωρίνη
Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Νίκος Παπαευσταθίου - Γιατί επιλέχθηκε για ΓΓ Πολιτικής Προστασίας
Νέος δήμαρχος Κωνσταντινούπολης ο Νουρί Ασλάν - Είδε τον Ιμάμογλου στη φυλακή
«Πίστεψα ότι θα πεθάνω»: Συγκλονίζει ο σκηνοθέτης του «No Other Land» για την άγρια επίθεση από Ισραηλινούς
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr