Αντιτρομοκρατική: Δύο συλλήψεις για εμπλοκή σε αποστολή τρομοδεμάτων
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Στη σύλληψη δύο ατόμων, 40 και 52 ετών αντίστοιχα, για την εμπλοκή τους στα τρομοδέματα που εστάλησαν τον περασμένο Φεβρουάριο, προχώρησε η αντιτρομοκρατική.
Τα δύο άτομα, φαίνεται πως μαζί με τους άλλους συλληφθέντες, είχαν εμπλοκή σε πέντε υποθέσεις, ανάμεσά τους η αποστολή του τρομοφακέλου στην Εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης.
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:
«Σε συνέχεια του από 27-02-2024 Δελτίου Τύπου, σχετικά με επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας για τη σύλληψη ατόμων που εμπλέκονται σε τρομοκρατικές επιθέσεις, ανακοινώνεται ότι από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.), απογευματινές ώρες της 21 Ιουνίου 2024 εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ακόμα -2- άτομα, 40 και 52 ετών, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν σχετικά εντάλματα σύλληψης.
Παράλληλα, στο πλαίσιο της συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκαν νομότυπες έρευνες στις οικίες τους, παρουσία δικαστικών λειτουργών».
Θρίλερ στη Λευκάδα: Πληροφορίες για μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών στο θαλάσσιο drone
Ανδρουλάκης: Θεσμική εκτροπή η συναίνεση του πρόεδρου της Βουλής σε 151 ψήφους για την εξεταστική των υποκλοπών
Κακλαμάνης μετά τη δήλωση Ανδρουλάκη: «Ό,τι είναι να ειπωθεί θα ειπωθεί στην Ολομέλεια»
Χανταϊός: «Πρόκειται για έναν επικίνδυνο ιό, αλλά μόνο για το άτομο που έχει μολυνθεί» ξεκαθαρίζει ο ΠΟΥ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



