Τρεις συλλήψεις κακοποιών στην Αθήνα: Ο ένας είναι μέλος του «Vor V Zakone» και καταζητούνταν
15 άτομα προσήχθησαν και οι 3 συνελήφθησαν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Με τάχιστα αντανακλαστικά λειτούργησαν οι αστυνομικές αρχές, όταν έφτασε στο Οργανωμένο Έγκλημα η πληροφορία για ραντεβού κακοποιών από το εξωτερικό στο οποίο θα δώσει το παρών καταζητούμενος με Ερυθρά Αγγελία.
Το ραντεβού είχε δοθεί για το κέντρο της Αθήνας και οι αστυνομικοί τη νύχτα της Τρίτης επενέβησαν στην συμβολή των οδών Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου και προχώρησαν σε συνολικά 15 προσαγωγές.
Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. μέλος της οργάνωσης «Vor V Zakone»
Όπως επιβεβαιώθηκε η πληροφορία που είχαν ήταν ορθή και ανάμεσα στους 15 βρισκόταν και ο καταζητούμενος με Ερυθρά Αγγελία, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr δηλώνει Ουκρανός, ωστόσο είναι γεωργιανής καταγωγής.
Είναι σεσημασμένος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ληστείες και κλοπές και η Ερυθρά Αγγελία σε βάρος του προέρχεται από τη Ρωσία ως μέλος της διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης «Vor V Zakone».
Ακόμη δύο συλλήψεις
Εκτός από τον ίδιο οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη άλλων δύο από τους 15, για τους οποίους βεβαιώθηκε η συμμετοχή τους σε εγκληματικές δραστηριότητες.
Οι υπόλοιποι 12 αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι.
Μπλόκα αγροτών: Τα επόμενα βήματα μετά τα μέτρα του Μητσοτάκη και η πρόταση για απόβαση τρακτέρ στην Αθήνα
Axios: Αποκάλυψη για μυστική συνάντηση του Γουίτκοφ με τον εξόριστο διάδοχο του Ιράν, Ρεζά Παχλαβί
Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Αγωνία για τη Λόρα - Το νέο βίντεο από Ζωγράφου και το μήνυμα του πατέρα της
Μια μυστηριώδης λάμψη από την άκρη του σύμπαντος: Η ανθρωπότητα έλαβε σήμα... πριν από 13 δισ. χρόνια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



