Συναγερμός στη Λάρισα για εξαφάνιση 14χρονης - Φέρεται να έχει απαχθεί
Μπορείτε να βοηθήσετε;🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Συναγερμός έχει σημάνει από το Χαμόγελο του Παιδιού, για τον εντοπισμό 14χρονης που φέρεται να έχει απαχθεί στη Λάρισα.
Υπάρχουν πληροφορίες ότι στην εξαφάνιση εμπλέκεται ενήλικο άτομο και πιθανόν βρίσκονται στην περιοχή της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, αναφέρει η οργάνωση.
Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού
Η Χρυσούλα – Χρυσοβαλάντω Κ. έχει ύψος 1,55 μ., ζυγίζει 55 κιλά, έχει μακριά καστανά μαλλιά και σκούρα πράσινα μάτια. Φορούσε πράσινο σορτσάκι, άσπρο κοντομάνικο μπλουζάκι και άσπρες παντόφλες.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».
Η διστακτικότητα του Μαξίμου για τα μπλόκα, το ενδεχόμενο συνάντηση του Μητσοτάκη με αγροτοσυνδικαλιστές και η Καρυστιανού που επαναφέρει την δημιουργία κόμματος
ΣΥΡΙΖΑ: Οι «Βίοι Παράλληλοι» της Αυγής έφεραν δυσαρέσκεια σε Κουμουνδούρου και Νέα Αριστερά
Το ηλεκτρονικό βραχιολάκι σε όλα τα νοσοκομεία από τον Ιανουάριο: Οι εξαιρέσεις και η εκπαίδευση των εργαζομένων
Υπό πίεση η κυβέρνηση για το αγροτικό: Μπαράζ κινητοποιήσεων, μηνύματα Καραμανλή-Σαμάρα και «γαλάζια» ανησυχία στην περιφέρεια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




