Υπόθεση Γιακουμάκη: «Υπάρχει πρόβλημα μνήμης στη δίκη», λέει ο εισαγγελέας
Ένας από τους πρώην σπουδαστές χαρακτήρισε ακραία τα πειράγματα που γίνονταν στον Βαγγέλη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με την εξέταση πρώην σπουδαστών της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων συνεχίζεται η δίκη των εννέα Κρητικών, οι οποίοι κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού και κατ' εξακολούθηση σε βάρος του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη.
Η διαδικασία ξεκίνησε στις 9 το πρωί με την εξέταση ενός πρώην σπουδαστή, ο οποίος εμφανίστηκε στο ακροατήριο να μη θυμάται τα όσα είχε αρχικά καταθέσει στην αστυνομία. Μάλιστα, υποστήριξε ότι για ορισμένα περιστατικά, τα οποία αναγράφονται στην κατάθεσή του, είχε άγνοια και γι' αυτό το δικαστήριο διέταξε να κρατηθεί έως ότου ολοκληρωθούν οι καταθέσεις των μαρτύρων.
Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο του εισαγγελέα κατά την εξέλιξη της διαδικασίας και μετά την απολογία του τρίτου κατά σειρά μάρτυρα ότι «υπάρχει πρόβλημα μνήμης σε αυτή τη δίκη».
Ένας από τους πρώην σπουδαστές χαρακτήρισε ακραία τα πειράγματα που γίνονταν στον Βαγγέλη, ενώ όταν ρωτήθηκε γιατί κάποια από τα περιστατικά που κατάθεσε για πρώτη φορά σήμερα στο δικαστήριο δεν υπάρχουν στις αρχικές μαρτυρικές του καταθέσεις, είπε: «Αυτό έγινε για να μην προσβάλουμε τον Βαγγέλη, γιατί πιστεύαμε ότι θα βρεθεί».
Φόβοι για κατάληψη του διαδικτύου από την AI: Από τα κενά ασφαλείας στα κακόβουλα λογισμικά που απειλούν υποδομές
Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: Θλίψη στο τελευταίο «αντίο» στην 25χρονη Πηνελόπη - Η έκκληση της οικογένειας
«Εξαφανίζουν ανθρώπους»: Η ICE κρύβει την τοποθεσία χιλιάδων μεταναστών - Σε πανικό οικογένειες
Ο «Ronald Doe», ο Σατανάς κι ο Άγιος Μιχαήλ - Η αληθινή ιστορία που ενέπνευσε τον «Εξορκιστή»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



