Ενότητες στο άρθρο: 📌 Της επιτέθηκε με ψαλίδι📌 Απειλούσε πως θα την σκοτώσει
Κυψέλη: Με ψαλίδι, στη μέση του δρόμου έγινε η επίθεση στη 40χρονη από τον πρώην σύντροφό της
Το θύμα αναφέρει πως την απείλησε πως θα την σκοτώσει🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Στη μέση του δρόμου έγινε η αιματηρή επίθεση κατά της 40χρονης γυναίκας από τον 34χρονο πρώην σύντροφό της, στην Κυψέλη.
Της επιτέθηκε με ψαλίδι
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Star, ο δράστης επιτέθηκε στο θύμα με ένα ψαλίδι, μπροστά στα έντρομα μάτια των περαστικών σε κεντρικό δρόμο στην Κυψέλη.
Ο 34χρονος βρισκόταν σε δολοφονικό αμόκ. Αφού τη γρονθοκόπησε στο κεφάλι, άρπαξε ένα ψαλίδι και άρχισε να της προκαλεί τραύματα.
Απειλούσε πως θα την σκοτώσει
Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε το θύμα, την απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει, καθώς δεν μπορούσε να ξεπεράσει τον χωρισμό τους.
Σημειώνεται πως το θύμα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Τζάνειο, με τον δράστη να έχει συλληφθεί.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Ραντεβού στα μπλόκα αντί για το Μαξίμου δίνουν οι αγρότες - «Δε θα κάνουμε πίσω αν δε λυθούν τα προβλήματα»
Αποκάλυψη OPEN για κύκλωμα ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο αρχηγός χρησιμοποιούσε λογαριασμό του λογιστή για τις επιδοτήσεις
Ισραήλ: Σκοτώσαμε τον υψηλόβαθμο ηγέτη της Χαμάς Ραέντ Σαάντ - Το βίντεο που δημοσίευσε ο IDF
Εντυπωσιακό βίντεο: Όρκες και δελφίνια συνεργάζονται στο κυνήγι σολομών - H πρώτη τεκμηριωμένη καταγραφή συνεργασίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




