Εξάρχεια: Συνελήφθη η γυναίκα που είχε διαφύγει στο επεισόδιο με τους Λιμενικούς
Πρόκειται για την Ελληνοαυστραλή που είχε ξεφύγει κατά την έφοδο στο διαμέρισμα που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μια από τις δύο γυναίκες που είχαν διαφύγει από το διαμέρισμα στο οποίο την περασμένη εβδομάδα εκτυλίχθηκε η επιχείρηση - φιάσκο του Λιμενικού στα Εξάρχεια, συνέλαβε η ΕΛ.ΑΣ., κατά τη σημερινή επιχείρησή της στην περιοχή.
Πρόκειται για την Ελληνοαυστραλή που είχε ξεφύγει κατά την έφοδο των ανδρών του Λιμενικού στο διαμέρισμα, στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσού.
Η γυναίκα εντοπίστηκε το πρωί σε ένα από τα υπό κατάληψη κτίρια, στα οποία πραγματοποιήθηκε η επιχείρηση της Αστυνομίας και συνελήφθη.
Κατά τη σημερινή επιχείρηση της αστυνομίας σε δύο κτίρια που τελούν υπό κατάληψη στην οδό Τζαβέλα, στην περιοχή των Εξαρχείων έως αυτή την ώρα έχουν προσαχθεί περισσότερα από 90 άτομα και τρία ακόμη έχουν συλληφθεί.
Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι δικαιούνται τα 150 ευρώ ανά τέκνο
«Κυκλοφορούσαν γυμνά στον δρόμο»: Φρικιαστικές αποκαλύψεις στους Αγίους Αναργύρους - Μέσα σε σκουπίδια ζούσαν τα 3 παιδιά
Επιδείνωση μέχρι τέλη Μαΐου με βροχές και καταιγίδες - Η ανάρτηση Κολυδά
Τροχαίο στη Ρόδο: Μαμά και κόρη τα θύματα του δυστυχήματος - Πώς προκλήθηκε η μοιραία σύγκρουση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



