Σοκ σε χωριό στη Φθιώτιδα: Βίαζε την σύζυγο και κακοποιούσε τα ανήλικα παιδιά του
Ο δράστης συνελήφθη με παρέμβαση της ΟΠΚΕ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σοκ προκαλεί ένα νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σε χωριό στη Φθιώτιδα, όπου ένας άνδρας κατηγορείται πως βίαζε την σύζυγό του και χτυπούσε τα τρία ανήλικα παιδιά του.
Όπως έγινε γνωστό, το βράδυ της Τετάρτης οι αστυνομικοί του τοπικού Α. Τ. ενημερώθηκαν για σοβαρό επεισόδιο στο συγκεκριμένο χωριό. Φθάνοντας εκεί, βρήκαν την σύζυγό του που κατήγγειλε τι συνέβαινε για μεγάλο χρονικό διάστημα στο σπίτι τους.
Συνδρομή της ΟΠΚΕ για τη σύλληψη του δράστη
Ο άνδρας βρισκόταν κλειδωμένος στο σπίτι και την επιχείρηση για την σύλληψή του συνέδραμαν οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που μπήκαν στο σπίτι και συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος με την δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του θα κληθεί να απολογηθεί για τις πράξεις του στη δικαιοσύνη, σύμφωνα με το tvstar.gr.
Σοκ προκαλεί η κατάθεση της συζύγου
Η σύζυγός του κατέθεσε πως την χτυπούσε και την βίαζε, ενώ χτυπούσε και τα παιδιά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μέσα στο σπίτι οι αστυνομικοί εντόπισαν και περίπου 150 γραμμάρια χασίς.
Οι έρευνες της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη.
Το «δικαίωμα της σιωπής» σταθερή απάντηση του «Φραπέ» - Η σχέση του με Βορίδη και Μητσοτάκη και η Porsche του γιου του
Κωνσταντοπούλου για Ξυλούρη: Βγήκε από την αίθουσα και έλεγε «θα την σκοτώσω, θα της στρίψω το λαρύγγι»
Επελαύνει σε όλη την Ευρώπη η «σούπερ γρίπη»: Τα συμπτώματα και ποιοι κινδυνεύουν άμεσα
Η Λίλι Κόλινς σχολίασε στον Τζίμι Φάλον την αγάπη του Κυριάκου Μητσοτάκη για το «Emily In Paris»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



