Γιώργος Καραϊβάζ: Συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία του δημοσιογράφου
Η δίκη βρίσκεται στο στάδιο των καταθέσεων μαρτύρων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Συνεχίζεται στο μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η δίκη των δύο κατηγορούμενων για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ. Τα δύο αδέλφια, ένας 41χρονος και ένας 49χρονος, κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία. Και οι δύο αρνούνται τις κατηγορίες.
Η δίκη βρίσκεται στο στάδιο των καταθέσεων μαρτύρων. Μέχρι στιγμής, έχουν καταθέσει τέσσερα άτομα, με έναν από αυτούς, τον ιδιοκτήτη ενός καταστήματος κινητής τηλεφωνίας, να θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικός μάρτυρας. Ο μάρτυρας αυτός φέρεται να είχε προμηθεύσει τους κατηγορουμένους με κινητά τηλέφωνα και να είχε ανταλλάξει μηνύματα με άτομα του οργανωμένου εγκλήματος.
Προηγουμένως, είχαν καταθέσει η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ, η σύζυγός του, η αδελφή του και ένας αυτόπτης μάρτυρας. Το δικαστήριο θα αξιολογήσει τις μαρτυρίες και τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του για να αποφανθεί για την ενοχή ή μη των κατηγορουμένων.
Η δίκη αναμένεται να συνεχιστεί, καθώς οι καταθέσεις των μαρτύρων θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της απόφασης, μεταδίδει η ΕΡΤ.
«Πανστρατιά» στα μπλόκα των αγροτών: Προς νέα κλιμάκωση μετά τη συνάντηση με Χατζηδάκη-Τσιάρα
Παραπομπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την Ελλάδα: «Κόκκινη κάρτα» στις διαδικασίες αεροναυτιλίας
Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο: 18 παιδιά σε 11 οικογένειες στην Ελλάδα - Το ένα νοσεί
Το ΝΑΤΟ πάει Ροβανιέμι: Χριστούγεννα δίπλα σε στρατιώτες κάνουν οι τουρίστες στο χωριό του Άι Βασίλη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



