Φωτιά στη Λέσβο: Προκλήθηκε από τροχαίο – Ηλικιωμένος ο άνδρας που βρέθηκε απανθρακωμένος
Ο άτυχος ηλικιωμένος ήταν ο μόνος επιβαίνων στο όχημα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Από τροχαίο δυστύχημα προκλήθηκε η φωτιά στη Λέσβο, που χάρη στην άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής, τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο. Όπως έγινε γνωστό, η φωτιά ξεκίνησε από αυτοκίνητο γύρω στις 2 το μεσημέρι, ενώ το πτώμα που ανασύρθηκε απανθρακωμένο ανήκει σε ηλικιωμένο άνδρα.
Ο άτυχος ηλικιωμένος ήταν ο μόνος επιβαίνων στο όχημα και το αυτοκίνητό του, φαίνεται πως βγήκε από τον δρόμο και προσέκρουσε σε δέντρο, με συνέπεια να πάρει φωτιά, η οποία επεκτάθηκε σε γειτονική χορτολιβαδική έκταση και μετά σε δασική έκταση.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως πρόκειται για έναν 82χρονο, τον οποίο αναζητούσαν οι οικείοι του. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως εντοπίστηκε καμένη η πινακίδα του οχήματος, ωστόσο αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση.
Προφανώς ο άτυχος οδηγός του αυτοκινήτου δεν πρόλαβε να βγει και απανθρακώθηκε . Ευτυχώς χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση της πυροσβεστικής τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο και έως τις 5 το απόγευμα δεν υπήρχε ενεργό μέτωπο.
Το σχέδιο των ψύχραιμων στου Μαξίμου για τους αγρότες, τα καρφιά σε Καραμανλή και Σαμαρά και η Γκίλφοϊλ με τον Πάτση
Ο «χάρτης των μπλόκων» σε όλη την Ελλάδα: Κλιμακώνουν την «εξέγερση» οι αγρότες - Ενισχύουν τις κινητοποιήσεις σε δρόμους, λιμάνια και τελωνεία
Έτσι ψήφισαν οι χώρες σχετικά με την παραμονή του Ισραήλ στο διαγωνισμό της Eurovision
Έλενα Παπαρίζου: Η ξαφνική νοσηλεία, η αναβολή όλων των εμφανίσεων και η αντικατάσταση στο «Voice»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




