Φωτιά στη Στιμάγκα Κορινθίας: Φυλάκιση 37 μηνών χωρίς αναστολή στον εμπρηστή
Ο εμπρηστής συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Καταδικάστηκε σε 37 μήνες κάθειρξης χωρίς αναστολή, ο εμπρηστής για τη μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε την περασμένη Τετάρτη 17 Ιουλίου στη Στιγμάγκα Κορινθίας.
Ο εμπρηστής συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από Αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ), σε συνεργασία με ανακριτικούς υπαλλήλους του Κ.Α.Ε.Ε. Πελοποννήσου και της Π.Υ. Κιάτου.
Παράλληλα, την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή και για την μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στην ίδια περιοχή την Πέμπτη 11 Ιουλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 73χρονο ο οποίος φέρεται να έχει ομολογήσει τις πράξεις του.
Αν και η Πυροσβεστική κινητοποιήθηκε άμεσα, οι φωτιές έλαβαν διαστάσεις λόγω και των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή και χρειάστηκαν τιτάνιες προσπάθειες για να ελεγχθούν και τελικά να σβήσουν.
Σε πύρινο κλοιό η Ευρώπη: Καταρρέουν οι υποδομές από τον ιστορικό καύσωνα - «Φωτιά» στις τιμές του ρεύματος
Τρόμος από συμμορίες ανηλίκων στο Περιστέρι: Κυκλοφορούν με μαχαίρια και σιδερογροθιές
Ακραίο: Ανήσυχοι οι επιστήμονες μετά από δύο διαδοχικές πυρκαγιές στη Γροιλανδία
Μεγάλη διαρροή στη Meta: Άφησε εκτεθειμένες μέχρι και τις ιδιωτικές συνομιλίες των υπαλλήλων της
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



