Ρέθυμνο: Δύο συλλήψεις για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε οικίες δύο Ελλήνων, όπου σε χώρους περιμετρικά των οικιών εντοπίστηκαν συνολικά 17 δενδρύλλια κάνναβης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης συνελήφθησαν δύο Έλληνες, στο Ρέθυμνο, με τους αστυνομικούς να κατάσχουν συνολικά 17 δενδρύλλια κάνναβης.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνης και το Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου, πραγματοποιήθηκε το πρωί αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου.
Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί των ανωτέρω υπηρεσιών με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας Κρήτης, των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης, Μεσσαράς, Χανίων και Λασιθίου, της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος Ηρακλείου και διαφόρων αστυνομικών υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ρεθύμνης και Ηρακλείου.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε οικίες δύο Ελλήνων, όπου σε χώρους περιμετρικά των οικιών εντοπίστηκαν συνολικά 17 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως τρία μέτρα, τα οποία καλλιεργούνταν επιμελώς και βρίσκονταν στο στάδιο της ανάπτυξης.
«Φύλλο και φτερό» οι πολεοδομίες της χώρας για ξέπλυμα: Μεγάλη έρευνα σε φορολογικές δηλώσεις και περιουσιακά στοιχεία
Σοβαρή καταγγελία: Ελεγκτής της ΣΤΑΣΥ ζητούσε 20 ευρώ για να μην κόψει πρόστιμο
Οργή: Αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο οικογένειας που πανηγύριζε το πρωτάθλημα των Knicks
Ιστορική ημέρα: Συμπληρώθηκε το δυτικό αέτωμα του Παρθενώνα μετά από 220 χρόνια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



