Αμβρόσιος: Ψυχορραγούν στον ΣΥΡΙΖΑ
O μητροπολίτης μίλησε στον ΣΚΑΪ και ανέφερε ότι το 2015 είχε στηρίξει τον Αλέξη Τσίπρα ενώ τώρα απλώς ασκεί κριτική🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

O μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος προσερχόμενος στην Παναγία Τρυπητη για τους Χαιρετισμούς χαρακτήρισε «κουφιοκεφαλάκηδες» αυτούς που αντέδρασαν στη συνάντησή του με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ενώ προέβλεψε ότι ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής θα είναι τελικά ο κερδισμένος.
O μητροπολίτης μίλησε στον ΣΚΑΪ και ανέφερε ότι το 2015 είχε στηρίξει τον Αλέξη Τσίπρα ενώ τώρα απλώς ασκεί κριτική, καθώς ο λόγος του Θεού δεν συνάδει πλέον με τις ενέργειες του πρωθυπουργού ή του ΣΥΡΙΖΑ.
«Εγώ το 2015 που βγήκε ο Τσίπρας έγραφα “γεια σου λεβέντη πρωθυπουργέ”, πίστευα ότι θα αλλάξει κάτι, όχι ότι θα προδώσει τα πάντα», σχολίασε. Ο ίδιος αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση, σημείωσε ότι «ψυχορραγούν». Τέλος ο μητροπολίτης Καλαβρύτων είπε ότι η Εκκλησία θα στηρίξει πολιτικά τον κ. Κουρουμπλή.
Λίβανος: «Προοίμιο χερσαίας εισβολής» η ανατίναξη γέφυρας στα νότια της χώρας - Τι λέει το Ισραήλ
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Επόμενοι στόχοι οι σταθμοί ηλεκτρικής ενέργειας; Οι απειλές Τραμπ και Ιράν
Συνελήφθησαν δυο νεαροί για τη δολοφονία του γνωστού τραγουδιστή στην Καρδίτσα - Η διαφωνία και η μοιραία μαχαιριά
Ένοχος για απάτη με τεχνητή νοημοσύνη: Πώς «έκλεψε» εκατομμύρια από τη μουσική βιομηχανία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



