Ηράκλειο: Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον Ελληνοκαναδό που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού σε μπαρ
Ο 49χρονος θα επιστρέψει στο νοσοκομείο την ερχόμενη εβδομάδα προκειμένου να πραγματοποιηθεί επανεξέταση της κατάστασής του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Εξιτήριο από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο, πήρε το απόγευμα της Δευτέρας ο Ελληνοκαναδός, που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού προ ημερών, μετά από διασκέδαση με την οικογένειά του σε μπαρ, στο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται το cretalive.gr, έχει αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα στην γνάθο, στη ρινική και στη μετωπιαία κοιλότητα.
Όσον αφορά την κατάσταση του ματιού του, οι εκτιμήσεις των ειδικών είναι πως παραμένει ένα μικρό πρόβλημα στην κίνησή του, η οποία εκτιμάται να επανέρχεται σε 2 με 3 μήνες στην πλήρη και κανονική λειτουργία του.
Ο 49χρονος θα επιστρέψει στο νοσοκομείο την ερχόμενη εβδομάδα προκειμένου να πραγματοποιηθεί επανεξέταση της κατάστασής του.
Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



