Φωτιά στην Εύβοια: Ο καπνός «σκέπασε» και τον αττικό ουρανό
Δείτε εικόνες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό
Ένα πυκνό σύννεφο καπνού από τη φωτιά που μαίνεται στην κεντρική Εύβοια έχει «καθίσει» στον αττικό ουρανό.
Η πυρκαγιά, δυστυχώς, έχει πάρει διαστάσεις καθώς στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι, που δυσχεραίνουν το έργο των δυνάμεων της πυροσβεστικής.

Στο σημείο επιχειρούν 145 πυροσβέστες με 7 ομάδες δασοκομάντο, και 43 οχήματα. Από αέρος επιχειρούν, 11 αεροσκάφη και 6 ελικόπτερα εκ των οποίων τα δύο ελικόπτερα για τον συντονισμό τους. Συνδρομή από υδροφόρες και μηχανήματα έργου ΟΤΑ.

Οι πυρομετεωρολογικές συνθήκες αναμένεται να βελτιωθούν τις βραδινές ώρες, οπότε αναμένεται εξασθένηση των ανέμων, ωστόσο η ορατότητα θα είναι περιορισμένη.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Αγωνιστικό έφερε τούμπες και παρέσυρε θεατές σε ράλι στο χώμα - Ένας νεκρός και δύο τραυματίες
Γεωργιάδης κατά Σαλμά μετά τις αιχμές περί νέας δικογραφίας για την Υγεία
Σεισμός 7,4 Ρίχτερ στην Ιαπωνία: Σηκώθηκε ήδη τσουνάμι - «Εκκενώστε παράκτιες περιοχές»
Χαϊδάρι: 13χρονη έπεσε από τον 1ο όροφο σχολείου - Νοσηλεύεται διασωληνωμένη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



