Αλόννησος: Παραλίγο να βυθιστεί σκάφος - Έπεσαν στη θάλασσα και κολύμπησαν οι επιβαίνοντες
Παρουσιάστηκε ξαφνικά εισροή υδάτων στο σκάφος αναψυχής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Συναγερμός σήμανε το πρωί στην Αλόννησο, όταν ένα ιδιωτικό σκάφος κινδύνευσε να βυθιστεί, με τους επιβαίνοντες να βγαίνουν από τη θάλασσα κολυμπώντας.
Στελέχη της Λιμενικής Αρχής Αλοννήσου με περιπολικό όχημα έσπευσαν στο αλιευτικό καταφύγιο Βότση, ενώ για την περιοχή απέπλευσε και ένα περιπολικό σκάφος.
Το σκάφος αναψυχής εντοπίστηκε ημιβυθισμένο μέσα στο λιμάνι, πλησίον της προβλήτας, με τους 8 επιβαίνοντές του, υπήκοους Αυστραλίας, να έχουν βγει από τη θάλασσα κολυμπώντας. Όλοι είναι καλά στην υγεία τους.
Τι ανέφερε ο κυβερνήτης του σκάφους
Κατά δήλωση του κυβερνήτη και ιδιοκτήτη, παρουσιάστηκε εισροή υδάτων, ενώ με τη συνδρομή του “ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ” Λ.Α. 369, το σκάφος επέστρεψε στο λιμάνι.
Μετά το πέρας της απάντλησης υδάτων, το σκάφος ανελκύθηκε και μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό χώρο φύλαξης – επισκευής σκαφών.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό της Αλοννήσου, ενώ από το συμβάν δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Τραμπ σε Ιρανούς: «Συνεχίστε να διαδηλώνετε - Πάρτε τον έλεγχο των θεσμών της χώρας σας»
Μητσοτάκης σε αγρότες: «Τις εξελίξεις τις διαμορφώνουν οι παρόντες και όχι οι απόντες» - Σε εξέλιξη η συνάντηση στο Μαξίμου
Θρίλερ με την εξαφάνιση της 16χρονης από την Πάτρα: Τι λέει ο οδηγός ταξί που τη μετέφερε
Τα καλύτερα βίντεο που έχετε δει σήμερα: Δεκάδες άνθρωποι... σωριάζονται στους παγωμένους δρόμους του Άμστερνταμ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



