Ασπρόπυργος: Τραγωδία με νεκρό 3χρονο αγόρι - Το καταπλάκωσε γκαραζόπορτα
Πώς έγινε το δυστύχημα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ανείπωτη τραγωδία στις 22:30 του Σαββάτου (10/8) στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου, όταν μια γκαραζόπορτα -που ήταν πρόχειρα στερεωμένη- έπεσε πάνω σε ένα 3χρονο αγοράκι, με αποτέλεσμα αυτό να χάσει τη ζωή του.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι γονείς του παιδιού είχαν δέσει πρόχειρα με σχοινί την γκαραζόπορτα της οικίας τους, στην οποία πραγματοποιούσαν ανακαίνιση. Κάποια στιγμή το παιδί πλησίασε την γκαραζόπορτα και αυτή -άγνωστο πώς- έπεσε πάνω του τραυματίζοντάς το θανάσιμα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.
Οι γονείς του αγοριού 39 και 42 ετών έσπευσαν άμεσα στο Θριάσειο νοσοκομείο, ήταν όμως πολύ αργά καθώς οι γιατροί εκεί διαπίστωσαν τον θάνατό του.
Και οι δύο συνελήφθησαν με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου.
Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



