Νέος σεισμός στο Άγιο Όρος: Πονοκέφαλος στους σεισμολόγους για τις συνεχείς δονήσεις
«Είμαστε επιφυλακτικοί»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ακόμη ένας σεισμός, μεγέθους 3,6 Ρίχτερ σημειώθηκε στο Άγιο Όρος, λίγες ώρες μετά τις δύο δονήσεις 4,1 και 4,2 Ρίχτερ αντίστοιχα. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 19:52 με με επίκεντρο 9 χιλιόμετρα δυτικά- βορειοδυτικά των Καρυών, ενώ το εστιακό βάθος ήταν 13 χιλιόμετρα.
«Είμαστε επιφυλακτικοί»
Με ιδιαίτερη προσοχή παρακολουθούν οι επιστήμονες την σεισμική ακολουθία. «Είμαστε επιφυλακτικοί γιατί η ακολουθία επιμένει εδώ και αρκετές εβδομάδες», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο σεισμολόγος, καθηγητής στο τμήμα Γεωλογίας του ΑΠΘ, Κώστας Παπαζάχος.
Όπως επισήμανε, δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για την τεκτονική ταυτότητα της περιοχής και «δεν μπορεί να αποκλειστεί ένας μεγαλύτερος σεισμός».
Νωρίτερα 4.26 και στις 4.39 το απόγευμα έγιναν δύο δονήσεις μεγέθους 4,1 και 4,2, οι οποίες έγιναν και ιδιαίτερα αισθητές και ακολούθησαν αρκετές ασθενέστερες.
Χρυσοχοΐδης: Υπάρχουν ύποπτοι για σχέσεις με το Ιράν - Δυνητικοί κίνδυνοι τρομοκρατίας
Αποκάλυψη NYT: Οι ΗΠΑ πίσω από το χτύπημα στο δημοτικό σχολείο στο Ιράν - Είχαν στοχεύσει ναυτική βάση
Αραβικά ΜΜΕ: Εκτέλεσαν τον στρατηγό των Φρουρών της Επανάστασης ως κατάσκοπο της Μοσάντ
Στην Αθήνα ο Μπραντ Πιτ για γυρίσματα - Σκηνικό κινηματογραφικής παραγωγής στην πλατεία Κοτζιά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



