Φωτιά στην Αττική: Πώς βρέθηκε η νεκρή γυναίκα στο Πάτημα Βριλησσίων
Πληροφορίες ότι η σορός της γυναίκας βρέθηκε στο μπάνιο όπου προσπάθησε να βρει καταφύγιο από τη φωτιά🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Θλίψη για την απανθρακωμένη σορό γυναίκας που βρήκαν οι πυροσβέστες στο Πάτημα Βριλησσίων, σε βιοτεχνία που κάηκε από τη φωτιά που καίει στην Αττική.
Την βρήκαν στο μπάνιο - Είχε καταφύγει για να σωθεί
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σορός ανήκει σε γυναίκα ηλικίας περίπου 60 χρόνων, η οποία εργάζονταν σε επιχείρηση που κατασκεύαζε στεφάνια για μνήματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε απανθρακωμένη στο μπάνιο της επιχείρησης όπου εκτιμάται ότι προσπάθησε να βρει καταφύγιο όταν αντιλήφθηκε ότι η φωτιά στο κτήριο είχε επεκταθεί.
Δύο συνάδελφοί της που ήταν στο κτήριο την ώρα που ξέσπασε εκεί η φωτιά φέρονται να έχουν περιγράψει ότι «εμείς είδαμε τις φλόγες και αρχίσαμε να τρέχουμε, πηδήξαμε από έναν φράχτη. Της λέγαμε "ελάτε, ελάτε" και αυτή μας είπε "θέλω να πάρω ένα τηλέφωνο". Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο».
«Χάσαμε τη φίλη τη Νάντια»
«Χάσαμε τη φίλη τη Νάντια, χάσαμε μια πολύ καλή φίλη και συνάδελφο» δήλωσε στην ΕΡΤ γείτονας της επιχείρησης.
Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης είπε «πώς δεν έφυγε, δεν μπορώ να καταλάβω. Εργαζόταν σε εμένα 20-25 χρόνια. Έχω 13-14 υπαλλήλους, είχαν σχολάσει οι περισσότεροι γιατί δεν είχε δουλειά. Κι εγώ τα έχω χαμένα, δεν ξέρω τι να σας πω, κι εγώ εκπλήσσομαι από ό,τι συνέβη».
Δείτε όλες τις εξελίξεις για το πύρινο μέτωπο στο liveblog του ethnos.gr
Η κίνηση του Μαξίμου που τίναξε την συνάντηση στον αέρα, η εκδήλωση του Τσίπρα με πρώην και νυν στελέχη τεσσάρων κομμάτων και οι βολές δια αντιπροσώπων στον Δένδια
Σε πύρινο κλοιό το Ιράν: Η σπίθα που «άναψε» το φιτίλι της εξέγερσης - Θα μπορούσαν οι ΗΠΑ να εμπλακούν;
Από την εγκατάλειψη στη μεγάλη ανάπλαση: Ξεκινά το σχέδιο για τους σταθμούς Λαρίσης και Πελοποννήσου
Πώς θα προχωρήσει από εδώ και πέρα η κυβέρνηση στο αγροτικό - Γιατί δε θα γίνει και δεύτερη συνάντηση σήμερα στο Μαξίμου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




