Κρήτη: Άντρας βρέθηκε νεκρός στη μέση του δρόμου
Κάτοικοι της περιοχής που εντόπισαν το μακάβριο εύρημα, ενημέρωσαν τις Αρχές, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Νεκρός στον δρόμο, εντοπίστηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου στην οδό Μονής Τοπλού στο Ηράκλειο της Κρήτης, ένας άγνωστος άντρας, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.
Κάτοικοι της περιοχής που εντόπισαν το μακάβριο εύρημα, ενημέρωσαν τις αρχές, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του, καθώς ήταν ήδη πολύ αργά για την παροχή οποιασδήποτε ιατρικής βοήθειας.
Τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του άγνωστου άντρα θα προσδιοριστούν μετά τη διενέργεια νεκροψίας και νεκροτομής που έχει διαταχθεί, ενώ η αστυνομία προσπαθεί να εξακριβώσει την ταυτότητα του θανόντος, καθώς στην κατοχή του δεν βρέθηκαν έγγραφα που να πιστοποιούν την ταυτότητά του.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το cretapost.gr ο άτυχος άντρας είναι ηλικίας περίπου 30-35 ετών.
«Ώρα μηδέν» για τους αγρότες: Την Πέμπτη οι κρίσιμες αποφάσεις - Το σενάριο για Χριστούγεννα με μπλόκα
ΟΠΕΚΕΠΕ: Επτά συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι - Ανάμεσά τους η μητέρα και η πεθερά του αρχηγού
ΗΠΑ: Η θέση των ΗΠΑ για την Τουρκία και τα F-35 δεν έχει αλλάξει - Μπλόκο λόγω S-400
Συναγερμός στο Ιράκ: Ο Τίγρης ποταμός κινδυνεύει με ερημοποίηση - «Χωρίς νερό, δεν υπάρχει ζωή»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



