Τήνος: Την Τρίτη απολογούνται οι 11 για τον άγριο καυγά μέσα σε πλοίο – Το χρονικό
Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα τα 11 άτομα, αφέθησαν προσωρινά ελεύθεροι και θα πρέπει να παρουσιαστούν στην εισαγγελία της Σύρου την Τρίτη στις μία το μεσημέρι παρουσία δικηγόρων και μαρτύρων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη 20 Αυγούστου έλαβαν από την εισαγγελία της Σύρου οι 11 επιβάτες που συνελήφθησαν από το λιμενικό σώμα μετά το χθεσινό επεισόδιο που προηγήθηκε μεταξύ τους στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο "super exrpess", που εκτελούσε δρομολόγιο με προορισμό τη Ραφήνα.
Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα τα 11 άτομα, αφέθησαν προσωρινά ελεύθεροι και θα πρέπει να παρουσιαστούν στην εισαγγελία της Σύρου την Τρίτη στις μία το μεσημέρι παρουσία δικηγόρων και μαρτύρων.
Οι 11 κατηγορούνται για παράβαση του άρθρου 292 του ποινικού κώδικα που αφορά την παρακώλυση συγκοινωνιών. Σύμφωνα με πληροφορίες ο διαπληκτισμός μεταξύ τους φέρεται να ξεκίνησε από μία παρατήρηση ότι κάποιοι από τους επιβάτες δημιουργούν πολύ φασαρία.
Μέλη του πληρώματος επενέβησαν χθες για να ηρεμήσουν την κατάσταση, ενώ ο καπετάνιος του πλοίου έκρινε ότι λόγω της έντασης η κατάσταση κρίνεται επισφαλής με αποτελέσμα το "super exrpess" να επιστρέψει στο λιμάνι της Τήνου. Tο πλοίο πραγματοποιούσε το δρομολόγιο από Θήρα-Ιο-Πάρο-Μύκονο-Τήνο-Ραφήνα.
11η Σεπτεμβρίου: Περισσότεροι ήταν οι άνθρωποι που πέθαναν μετά το τρομοκρατικό χτύπημα - Τι απέκρυψαν οι Αρχές
«Νομίζω σου ήταν αρκετό τόσο»: Φρικιαστική μαρτυρία 19χρονου θύματος ενός κατά συρροή βιαστή
Η στιγμή που το Phantom φλέγεται στον αέρα πριν συντριβεί στην Τανάγρα - Νέα βίντεο από την τραγωδία
Μεγάλη αγώνια για τον Κωνσταντίνο Καρέτσα - Ένιωσε δυσφορία, έγινε αναγκαστική αλλαγή και αποχώρησε με φορείο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




