Μέγαρα: Σκύλος βρέθηκε στη θάλασσα πνιγμένος, δεμένος και με πέτρα στον λαιμό
Δεν υπάρχουν πλέον λόγια να περιγραφεί η κατάσταση με τις κακοποιήσεις ζώων στην Ελλάδα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Δεν υπάρχουν πλέον λόγια να περιγραφεί η κατάσταση με τις κακοποιήσεις ζώων στην Ελλάδα. Ψαροντουφεκάς στα Μέγαρα εντόπισε μέσα στη θάλασσα σκύλο με μεγάλη πέτρα στον λαιμό.
Το σκυλάκι βρέθηκε στην παραλία στο τοίχος της Αγίας Τριάδας και έγινε ανάσυρση από λιμενικό κλιμάκιο των Μεγάρων. Όπως διαπιστώθηκε αργότερα, δεν έφερε microchip.
«Του είχαν δέσει κεφάλι και ποδαράκια. Αναζητούμε κάποιον που γνωρίζει αυτό το σκυλάκι όπως επίσης την Τρίτη 13 του μήνα στην περιοχή της Αγίας Τριάδας στην παραλία δεξιά στα βράχια προς το τέρμιναλ μετά τον μόλο αν υπάρχει κάποιος που είδε το τέρας που κράταγε το σκυλάκο κάποιος ψαράς που ψάρευε κάποιος περαστικός», γνωστοποιείται σε ανάρτηση στο Facebook.
«Θύελλα» για το νομοσχέδιο ΥΠΕΝ: Οι fast track εργολαβίες για τη λειψυδρία, η εκτροπή του Αχελώου και το real estate σε 6.500 χωριά
Η αντεπίθεση Μητσοτάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, η «νάρκη» Καρυστιανού και οι μεταγραφές του ΠΑΣΟΚ
Τα Κέντρα Υγείας στην Αττική μετατρέπονται σε «κέντρα συνταγογράφησης» λόγω υποστελέχωσης: Οι 5 μονάδες που «βουλιάζουν»
Ο σχεδιασμός του Μαξίμου μέχρι τις κάλπες: Τι είπε ο Μητσοτάκης για τον χρόνο των εκλογών και το διακύβευμα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




