Σύρος: Προφυλακίστηκε 49χρονος που έδινε ενεργειακά ποτά στη μητέρα του αντί για φάρμακα
Ο δράστης, ο οποίος είχε απασχολήσει αρκετές φορές τις Αρχές, προφυλακίστηκε🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Συνελήφθη 49χρονος στη Σύρο, ο οποίος παραμελούσε την ηλικιωμένη μητέρα του και δεν της έδινε τα φάρμακά της, ενώ η ίδια αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα.
Ειδικότερα, την Παρασκευή 16 Αυγούστου, οι αστυνομικοί από το Τ.Α. Ερμούπολης εισήλθαν στο σπίτι, όπου διέμενε ο άνδρας με την μητέρα του και αντιμετώπισαν μια άσχημη μυρωδιά, σύμφωνα με το cyclades24.gr.
Έπειτα, εντόπισαν την ηλικιωμένη σε άσχημη κατάσταση, βρώμικη, υποσιτισμένη και αφυδατωμένη. Όπως μεταδίδει το ίδιο μέσο, ο 49χρονος έδινε μέχρι και ενεργειακό ποτό στην ηλικιωμένη, ενώ, παράλληλα αμελούσε να της χορηγήσει την ιατρική της αγωγή.
Η ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία πάσχει από καρδιολογικά προβλήματα, εισήχθη στο νοσοκομείο της Σύρου.
Ο δράστης, ο οποίος είχε απασχολήσει αρκετές φορές τις Αρχές, προφυλακίστηκε.
Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



