Συναγερμός στους Αντίπαξους - Πλοίο εξέπεμψε SOS
Στο σημείο έχει φτάσει σκάφος του Λιμενικού Σώματος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σήμα κινδύνου εξέπεμψε το μεσημέρι της Παρασκευής σκάφος, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή νότια των Αντίπαξων. Σύμφωνα με πληροφορίες, το σήμα διαβιβάστηκε μέσω VHF και άμεσα ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός αντίδρασης των λιμενικών Αρχών.
Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, πρόκειται για ημερόπλοιο το οποίο παρουσιάζει ελεγχόμενη εισροή υδάτων νότια των Αντίπαξων, χωρίς να κινδυνεύουν οι επιβαίνοντες.
Στο σημείο έχει φτάσει σκάφος του Λιμενικού Σώματος, το οποίο μεταφέρει τρεις αντλίες νερού του Πυροσβεστικού κλιμακίου Παξών για την απάντληση υδάτων από το σκάφος. Στην περιοχή έχει επίσης σπεύσει για βοήθεια και η εθελοντική ομάδα Παξών.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
«Καυτό» καλοκαίρι στα καύσιμα: Γιατί η έκπτωση δεν έφτασε ποτέ στην αντλία - Η βενζίνη «σκαρφαλώνει» στα 2 ευρώ
Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που 50χρονος βάζει φωτιά στην Άνοιξη και αποχωρεί ατάραχος - Τον «έπιασαν» οι κάμερες
Σε κλοιό καύσωνα μπαίνει η χώρα: Τα 41αρια, οι δύσκολες μέρες και οι «κόκκινες» περιοχές
Τεστ DNA αποκάλυψε λάθος στο μαιευτήριο μετά από 38 χρόνια - «Μας στέρησαν τη ζωή που έπρεπε να ζήσουμε»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



