Συναγερμός στους Αντίπαξους - Πλοίο εξέπεμψε SOS
Στο σημείο έχει φτάσει σκάφος του Λιμενικού Σώματος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σήμα κινδύνου εξέπεμψε το μεσημέρι της Παρασκευής σκάφος, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή νότια των Αντίπαξων. Σύμφωνα με πληροφορίες, το σήμα διαβιβάστηκε μέσω VHF και άμεσα ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός αντίδρασης των λιμενικών Αρχών.
Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, πρόκειται για ημερόπλοιο το οποίο παρουσιάζει ελεγχόμενη εισροή υδάτων νότια των Αντίπαξων, χωρίς να κινδυνεύουν οι επιβαίνοντες.
Στο σημείο έχει φτάσει σκάφος του Λιμενικού Σώματος, το οποίο μεταφέρει τρεις αντλίες νερού του Πυροσβεστικού κλιμακίου Παξών για την απάντληση υδάτων από το σκάφος. Στην περιοχή έχει επίσης σπεύσει για βοήθεια και η εθελοντική ομάδα Παξών.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Ναυαγεί ο διάλογος για τα ταξί: Στα άκρα η σύγκρουση με το υπουργείο - Ανοιχτό το ενδεχόμενο απεργίας διαρκείας
Σκάνδαλο στον ΟΠΕΚΑ: Επιδόματα σχεδόν 2 εκατ. ευρώ σε μη δικαιούχους
«Εγώ είμαι το αφεντικό και θα κάνεις ό,τι σου λέω» - Η αποκαλυπτική κατάθεση του υδραυλικού για «Βιολάντα»
Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ: «Πάντοτε επιδίωκα να είμαι ανεξάρτητη» - Μια ζωή γεμάτη θάρρος, γνώση και χαμόγελο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



