Διάσωση μεταναστών στη Λέρο
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο της Λέρου
Στη διάσωση 55 προσφύγων και μεταναστών από δύσβατη περιοχή της Λέρου, προέβησαν -μεσημβρινές ώρες χθες- οι Λιμενικές Αρχές. Το σημείο υπέδειξαν έξι αλλοδαποί, που εντοπίστηκαν στην περιοχή «Παρθένι».
Ένας εκ των αλλοδαπών χρειάστηκε να απεγκλωβιστεί με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λέρου.
Συνολικά εντοπίστηκαν εξήντα ένα (61) άτομα (35 άνδρες, 10 γυναίκες και 16 ανήλικοι) τα οποία οδηγήθηκαν στη Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο της Λέρου
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Αγγελική Νικολούλη στο ethnos.gr: «Αν άφηνα τον φόβο να με σταματήσει, τότε θα είχε νικήσει το σκοτάδι»
Νέες απειλές Τραμπ στο Ιράν: «Θα χτυπήσουμε πολύ σκληρά σήμερα» - «Δεν παραδινόμαστε» λέει η Τεχεράνη
Ράλι ανόδου στις τιμές πετρελαίου: Σε τροχιά ιστορικού υψηλού λόγω του πολέμου στο Ιράν - Τι εκτιμούν οι αναλυτές
Aσημένιος o Λευτέρης Πετρούνιας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόργανης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



