Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 75χρονος που κατηγορείται ότι κακοποίησε ανήλικους αδερφούς
Αποδίδει τις κατηγορίες σε παρεξήγηση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε ο 75χρονος, υπήκοος Γερμανίας, που κατηγορείται για κατάχρηση δύο ανήλικων αδελφών και είχε συλληφθεί τα προηγούμενα 24ωρα μετά από καταγγελία της μητέρας τους, σε περιοχή του δήμου Θερμαϊκού, στη Θεσσαλονίκη.
Αποδίδει τις κατηγορίες σε παρεξήγηση
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, απολογούμενος στη 2η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 75χρονος αλλοδαπός φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία, ενώ απέδωσε την εις βάρος του αποδιδόμενη πράξη σε «παρεξήγηση».
Δεν πείστηκε η ανακρίτρια
Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα, που τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο. Σύμφωνα με την καταγγελία που είχε προηγηθεί στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα, τα όσα του καταλογίζονται συνέβησαν το διάστημα από 21 έως 26 Αυγούστου σε αυλή σπιτιού, με τα ανήλικα αδέλφια να είναι 12 και 14 ετών, αντίστοιχα.
Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
Πώς «διαβάζει» η κυβέρνηση το τοπίο και γιατί έρχονται νέα… γαλάζια ραντεβού
Όπου φύγει φύγει οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ: Αδειάζουν τα νοσοκομεία - «Έχουμε εξοπλισμό, δεν έχουμε χέρια»
Τριπλάσιοι φόροι στα ακίνητα από το 2027: Τι φέρνει το νέο Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




