Κέρκυρα: Μηχανή συγκρούστηκε με περιπολικό - Αυταρχισμό από τους αστυνομικούς καταγγέλλει ο αναβάτης
Μηχανή προσέκρουσε σε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. στην Κέρκυρα, με τις πληροφορίες γύρω από το ατύχημα να είναι αντικρουόμενες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Μηχανή προσέκρουσε σε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. στην Κέρκυρα, με τις πληροφορίες γύρω από το ατύχημα να είναι αντικρουόμενες.
Το ατύχημα συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου στην εθνική Παλαιοκαστρίτσας και ευτυχώς ο νεαρός που οδηγούσε το μηχανάκι, όπως και ο συνεπιβάτης του, δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Η οικογένεια του καταγγέλλει αυταρχικούς χειρισμούς από την αστυνομία.
«Δεν έκαναν κόντρες»
«Με το που φτάνουν κοντά στο περιπολικό ο οδηγός στρίβει και κλείνει και τα δύο ρεύματα. Δεν μπορούσε να το αποφύγει, γιατί από αριστερά υπάρχει νησίδα. Σταμάτησε, δηλαδή, το περιπολικό περίπου ένα μέτρο από τη νησίδα και συγκρούστηκε, αφού το είχε βάλει κάθετα,το περιπολικό, κλείνοντας και τις δύο λωρίδες», επεσήμανε ο πατέρας του αναβάτη.
«Η ταχύτητα ήταν περίπου 50 χλμ. Για ένα παπάκι μιλάμε τώρα που οδηγούσε ο γιος μου. Το άλλο μηχανάκι είναι αρκετά πιο πολλά κυβικά. Οπότε αποκλείουμε τις κόντρες», συμπλήρωσε.
Από την πλευρά της η ΕΛ.ΑΣ. επιμένει ότι οι δύο μηχανές έκαναν κόντρες κι ότι τοποθέτησαν τη μηχανή στη θέση αυτή για να ανακόψουν την πορεία τους.
Έρχεται η μεγαλύτερη ηλιακή έκλειψη των τελευταίων 100 ετών - Πότε, πού και πώς να τη δείτε
Πήγε ανυποψίαστος στο ΑΤ για καταγγελία και βρέθηκε κρατούμενος για τα μπλόκα - Το χρονικό της απίστευτης υπόθεσης
Νέο τελεσίγραφο Τραμπ σε Ζελένσκι: Του έδωσε προθεσμία λίγων ημερών - «Απάντα στην πρόταση για ειρήνη»
«Μου φώναζε "χτύπα με ρε"»: Οι πρώτες δηλώσεις του οδηγού λεωφορείου που ξυλοκοπήθηκε στο Ζωγράφου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



