Ερέτρια: Οδύνη στην κηδεία του 19χρονου Γιάννη που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο - Με λευκά λουλούδια συγγενείς και φίλοι
Θρηνεί η Εύβοια για τα δύο νέα παιδιά που χάθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Θρηνεί η Εύβοια για τα δύο νέα παιδιά που χάθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα στην Ερέτρια. Το απόγευμα της Τρίτης (3/9) πραγματοποιήθηκε η κηδεία του 19χρονου Γιάννη, σε κλίμα οδύνης.
Συγγενείς και φίλοι, με λευκά λουλούδια στα χέρια και δάκρυα στα μάτια είπαν το τελευταίο αντίο στον 19χρονο Γιάννη, στις 18:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό της Παραβουνιώτισσας, μεταδίδει το evima.gr.
Βίντεο - ντοκουμέντο από την τραγωδία
Τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν την τραγική σύγκρουση στη Λάμψακο, όπου έχασαν τη ζωή τους οι δύο νέοι, έχουν καταγραφεί σε τρία βίντεο από κάμερες ασφαλείας.
Στα βίντεο που εξασφάλισε το STAR, φαίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων, μεταξύ των οποίων και το φορτηγό που συγκρούστηκε με το ΙΧ.
Οι Αρχές εξετάζουν τα βίντεο, ενώ μαρτυρίες αναμένεται να δώσουν και οι οδηγοί άλλων οχημάτων που βρίσκονταν στο σημείο την ώρα του δυστυχήματος.
Ο συγκεκριμένος δρόμος στη Λάμψακο, κοντά στη Χαλκίδα, είναι γνωστός ως «καρμανιόλα», καθώς συμβαίνουν συχνά τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα, όπως το σημερινό. Παρά τη συχνότητα των περιστατικών, δεν έχουν ληφθεί μέτρα για τη βελτίωση της ασφάλειας.
Σύμφωνα με το eviathema.gr, η τραγωδία είναι ακόμα μεγαλύτερη καθώς ο 20χρονος Γιάννης Κικίδης είχε χάσει τον πατέρα του μόλις πριν από ένα μήνα, στις 3 Αυγούστου, και το μνημόσυνο των 40 ημερών επρόκειτο να τελεστεί την επόμενη ημέρα.
Δύο ακόμη άτομα που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο τραυματίστηκαν ελαφρά. Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια, που το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.
Τα αίτια του τροχαίου διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας. Την θλίψη του για τον χαμό των δύο παιδιών εξέφρασε ο ΑΟ Απόλλων Ερέτριας, ομάδα που αγωνιζόταν ο 19χρονος από τις 26 Ιουλίου.
Ο «T-Rex του ωκεανού»: Ο θηρευτής στο μέγεθος λεωφορείου που κυριαρχούσε πριν 80 εκατομμύρια χρόνια
Τους έπιασαν στα πράσα να πετάνε μπάζα στο δάσος: «Πήρα το στειλιάρι, κάθε μέρα παίζουμε τις ζωές μας»
Πέθανε ο άνδρας που έζησε τρία χρόνια με το ήπαρ της Έμμας - Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας της
Γεωργιάδης για συνθήκες διαβίωσης στην Ελλάδα: «Είσαι πάμφτωχος; Έχεις δίπλα το Φάληρο να κάνεις τζάμπα μπάνιο»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



