Μενίδι: Άνδρας έπεσε σε ρεματιά και ανασύρθηκε τραυματισμένος
Ο άνδρας, περίπου 60 ετών, γλίστρησε και έπεσε, από ύψος 4 μέτρων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Συναγερμό σε Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ και ΕΛ.ΑΣ σήμανε λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα όταν έφτασε πληροφορία για πτώση ατόμου σε ρεματιά στο Μενίδι. Το συμβάν έγινε σε ένα πολύ επικίνδυνο, αφύλακτο σημείο στη συμβολή των οδών Κρήτης και Ιλισού.
Όπως διαπιστώθηκε, ο άνδρας, περίπου 60 ετών, γλίστρησε και έπεσε, από ύψος 4 μέτρων, σε τσιμεντένια επιφάνεια με συνέπεια να χάσει αρχικά τις αισθήσεις του. Γι' αυτόν τον λόγο, οι ανήσυχοι συγγενείς του που παρακολουθούσαν ανήμποροι, νόμιζαν αρχικά ότι είχε χάσει τη ζωή του.
Τελικά, πυροσβέστες κατάφεραν να τον ανασύρουν και τον παρέδωσαν στο ΕΚΑΒ. Ο άνδρας είχε τις αισθήσεις του και επικοινωνούσε με τους δικούς του προτού ξεκινήσει η διακομιδή του στο νοσοκομείο.
Για εγκληματική οργάνωση παραπέμπουν τους αγρότες της Κρήτης μετά τα επεισόδια στα αεροδρόμια
Έχασε μέσα σε μια στιγμή 530 πρόβατα από την ευλογιά - «Ζούμε έναν εφιάλτη, δεν έχουμε μέλλον σε αυτή τη χώρα»
Φρίκη στο Τέξας: 22χρονη γυναίκα βρέθηκε κλειδωμένη σε κλουβί σκύλου - Την «φυλάκισαν» για τιμωρία
ΚΑΝΑΜΕ SUPERMARKET HAUL | Δύο τύποι από σπίτι (EP8)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



