Βοιωτία: Δύο αδέλφια εγκλωβίστηκαν σε βουνό - Επιχείρηση από την ΕΜΑΚ
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας έχει και πρόβλημα με την καρδιά του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση της 7ης ΕΜΑΚ, η Ορειβατική Ομάδα της οποίας μεταβαίνει στη Βοιωτία, όπου έχουν εγκλωβιστεί δυο αδέλφια Γερμανικής υπηκοότητας, σε ορεινή περιοχή του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων.
Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport τα δυο αδέλφια, ηλικίας 66 και 69 ετών, πήγαν βόλτα στο βουνό στην περιοχή "Βαθειά Λάκκα", πάνω από το χωριό Άσκρη Βοιωτίας.
Οι περιπατητές έχασαν τον προσανατολισμό τους με αποτέλεσμα να πέσει το σκοτάδι και να εγκλωβιστούν στο βουνό και κάλεσαν σε βοήθεια.
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας έχει και πρόβλημα με την καρδιά του.
Άμεσα κινητοποιήθηκε το τοπικό κλιμάκιο της ΠΥ στην περιοχή, ενώ κλήθηκε και η Ορειβατική Ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ από Λαμία, για τον εντοπισμό και τη διάσωση των περιπατητών.
Δραματικές ώρες στη Λακωνία: Γυναίκα ανεβαίνει σε ταράτσα για να δώσει φαγητό στην εγκλωβισμένη μητέρα της
Κακοκαιρία Byron: Τι θα γίνει με τον μισθό όσων δεν μπόρεσαν να πάνε στη δουλειά τους
Πανικός στη αεροσκάφος: Φωτιά σε διάδρομο απογείωσης γέμισε με καπνούς Airbus A320 με 180 επιβαίνοντες
Mega deal στα σκαριά στον τομέα της ψυχαγωγίας: Η Netflix κοντά στην αγορά της Warner Bros!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



