Χαλκιδική: Λουκέτο στην εταιρεία που έδωσε πιστοποίηση στο μοιραίο λούνα παρκ
Η ίδια εταιρεία έχει δώσει πιστοποιήσεις σε όλα τα λούνα παρκ στη Βόρεια Ελλάδα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

«Λουκέτο» μπήκε από τη Διεύθυνσή Βιομηχανικών Υποδομών και Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος του υπουργείου Ανάπτυξης, που έδωσε πιστοποίηση στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Γιάννης.
Έχει δώσει πιστοποιήσεις σε όλα τα λουνα παρκ στη Βόρεια Ελλάδα
Σύμφωνα με το Mega, η συγκεκριμένη εταιρεία έδινε πιστοποιήσεις σε όλα τα λούνα παρκ στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ ο πατέρας του ιδιοκτήτη ήταν αυτός που φαίνεται να υπέγραψε τις 5 υπεύθυνες δηλώσεις τον Μάιο για την καταλληλότητά των παιχνιδιών στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι.
Αναστέλλεται η δυνατότητα της εταιρείας να δίνει πιστοποιήσεις καταλληλότητας μέχρι να υπάρξουν νεότερα για την υπόθεση. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί δικαίωση για την οικογένεια του 19χρονου, που έχει δεσμευτεί να κάνει ότι περνάει από τα χέρια της για να δικαιωθεί η μνήμη του γιου της.
Ισχυρισμός - φρίκη από τον 43χρονο πατέρα του νεκρού βρέφους στην Κυψέλη: «Ήταν σατανιασμένο, μόλις πέθανε ηρέμησε το σπίτι μας» - Τι ερευνούν οι αρχές
«Ασπίδα του Αχιλλέα»: Πώς αλλάζει τους συσχετισμούς στην Αν. Μεσόγειο και προκαλεί πονοκέφαλο στην Άγκυρα
Τρόμος στην Times Square: Γυναίκα έβγαλε μαχαίρια και επιτέθηκε σε περαστικούς - Μια νεκρή και ένας τραυματίας
Αστυνομικοί μπήκαν σε αυλή, τρόμαξαν από γαϊδουράκι και το εκτέλεσαν εν ψυχρώ - Οργή από την οικογένεια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




