Αγωγές και μηνύσεις από την τράπεζα που πήγε επιχειρηματίες σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης και έπαθαν δηλητηρίαση
Μεγάλη αναστάτωση σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο, ανήμερα των εγκαινίων της ΔΕΘ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Μεγάλη αναστάτωση σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο, ανήμερα των εγκαινίων της ΔΕΘ, μετά από γεύμα που παρέθεσε συστημική τράπεζα σε γνωστό εστιατόριο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το οποίο μάλιστα στο παρελθόν έχει δεχθεί... επισήμους και πελάτες υψηλού κύρους.
Πρόκειται για γεύμα στο οποίο παρευρέθηκαν περίπου 40 επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, πελάτες της τράπεζας. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καθόλου καλά. Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, λίγες ώρες μετά το γεύμα, οι περισσότεροι εμφάνισαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης, εμετό και διάρροια.
Ορισμένοι, μάλιστα, διακομίστηκαν σε νοσοκομεία και κάποιοι εξ αυτών πέρασαν μια δύσκολη νύχτα. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το πιθανότερο είναι το κακό να έγινε από το πρώτο ωμό πιάτο που σερβιρίστηκε (καβούρι με αβγοτάραχο), καθώς οι λίγοι που δεν κατανάλωσαν το συγκεκριμένο πιάτο δεν παρουσίασαν συμπτώματα.
Σε κάθε περίπτωση, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επικεφαλής της τράπεζας έχουν δώσει εντολή στο νομικό τμήμα να ξεκινήσει τις διαδικασίες για αγωγές και μηνύσεις.
Νέα «βόμβα» Τραμπ στον Λευκό Οίκο: Απέλυσε την εκπρόσωπο Τύπου των... τριών ημερών
Κυψέλη: «Κόκκινη» πολυκατοικία και ενεργός κίνδυνος μετά τις ρηγματώσεις - Αρχίζουν νέοι έλεγχοι στα κτίρια
«Φρενίτιδα» για το iPhone Duo: Εξαντλήθηκαν σε λίγα λεπτά τα αποθέματα
«Ο θάνατος έρχεται από ψηλά» - Σοκαριστική απειλητική επιστολή στη διευθύντρια της Πολεοδομίας Καλαμάτας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



