Κρήτη: Τουρίστας μέσα σε 10 ημέρες παρέσυρε και σκότωσε έναν ηλικιωμένο και τραυμάτισε δύο γυναίκες
Σε σοκ η τοπική κοινωνία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ένας 47χρονος τουρίστας από τη Σερβία στην Κρήτη, παρέσυρε και σκότωσε έναν ηλικιωμένο, ενώ τραυμάτισε άλλους δύο ανθρώπους σε διάστημα 10 ημερών οδηγώντας χωρίς δίπλωμα και υπό την επήρεια αλκοόλ.
Σύμφωνα με το cretapost.gr στις 3 Σεπτεμβρίου ο συγκεκριμένος τουρίστας είχε παρασύρει στη Σητεία έναν ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος λίγα 24ωρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο.
Οι Αρχές διαπίστωσαν πως οδηγός του νοικιαζόμενου οχήματος που τραυμάτισε θανάσιμα τον ηλικιωμένο ήταν ο 47χρονος τουρίστας, όταν τον συνέλαβαν μετά το τελευταίο τροχαίο που συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής (13/9) στον Αρχαιολογικό Χώρο των Μαλίων.
Εκεί, ο τουρίστας παρέσυρε με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο δύο γυναίκες από την Τσεχία, ηλικίας 50 και 25 ετών, τις οποίες τραυμάτισε ελαφρά.
Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
«Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
«Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




