Φυλακές Τρικάλων: Δικηγόρος πιάστηκε επ' αυτοφώρω να προσπαθεί να δώσει ναρκωτικά σε 3 κρατούμενους
Ο 65χρονος δικηγόρος Αθηνών συνελήφθη την ώρα που προσπαθούσε να παραδώσει ουσίες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στις Φυλακές Τρικάλων, όταν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι διαπίστωσαν πως δικηγόρος προσπάθησε να «περάσει» ναρκωτικά.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια επισκεπτηρίου ο δικηγόρος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, προσπάθησε να παραδώσει ναρκωτικά σε τρεις κρατούμενους του Καταστήματος Κράτησης.
Ο 65χρονος δικηγόρος Αθηνών, συνελήφθη την ώρα που προσπαθούσε, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, να παραδώσει 1 νάιλον συσκευασία η οποία περιείχε ακατέργαστη κάνναβη 81 γραμμαρίων και μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη σε μορφή βράχου, βάρους 11 γραμμαρίων.
Όπως είναι φυσικό, άμεσα ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Τρικάλων, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υπηρεσία Ασφαλείας Τρικάλων.
Η Σούδα που συνιστά κίνδυνο για την Ελλάδα, η οργή του νομικού κόσμου για τον Γεραπετρίτη και ο Τσίπρας που «ψαρεύει» σε πολιτευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Πόλεμος στο Ιράν: Ο Τραμπ ενώπιον των αντιφάσεων του
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στη Βουλή: Τι είπε για οικονομία, άμυνα και μεταναστευτικό - Οι αιχμηρές αναφορές στους… πατριώτες της φακής
Το «αύριο» της κρίσης: Γιατί η επιχείρηση ΗΠΑ-Ισραήλ μπορεί να γεννήσει νέους κύκλους αίματος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




